Кримінал

Кров у 3-й школі: подробиці інциденту

Нещодавно до ЧЕline надійшла інформація про те, що у Чернігівській ЗОШ № 3 невідомі обмалювали стіни дівчачого туалету невідомою червоною речовиною.

Тоді ж директор школи Олена Яковчук не пустила журналістів на місце події.

Власні джерела у правоохоронних органах нам підтвердили, що на стінах була дійсно кров. До того ж, на місці події знайшли бритвені леза та упаковки з-під них.

Можна припустити, що директор школи Олена Яковчук не пропускала журналістів до місця події, аби приховати не просто надписи, а ієрогліфи, намальовані дитячою кров’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблемною 10-ю школою займатиметься спеціальна комісія міської ради

Такі факти не можна пропускати повз увагу, тому що зараз серед підлітків є чимало небезпечних для життя ігор, про які батьки та вчителі навіть не здогадуються.

Ще статті по темі

15 коментарів

  1. И опять никаких фактов, одни домыслы и предположения….

  2. ну кровь. да правда. испугалась директор. и что

  3. Пані Олена, перестаньте строчити комент. Краще візьміть пару тисяч гривень та віднесіть тому хлопцеві, що руки порізав. Хай полікується. бо це ж у вашій школі наркотики продають. і руки він різав у стані наркотичного сп»яніння. Тому не справляєткеся із завданням директора — йдіть назад у 29 школу — вчіться керувати)

    1. Ну допустим что дерик не имеет права проверять несовершеннолетних школьников на предмет потребления наркотиков — тогда к чему ваш высер? вы хотите сказать, что дерик этой школы был свидетелем продажи или употребления наркосодержащих средств и глазом не повел? а то что кто-то двигается так это его выбор.

    2. p.s. я правильно понял — парень резал вены в женском туалете?

  4. Краще напишіть як вчителям урізали зарплати. Обіцяли підвищення, а тепер мінус тисяча-півтори гривень !!!

    1. Дякуємо за інформацію. Вже займаємося і цією темою

  5. ага -20 процентов а добавили якобы 5 нае.. ово

  6. Майже всі вчителі вимушені були підписалися у середу під наказом управління. Зняли із зарплат 15%. Мабуть, багато отримуємо.

    1. Якщо ви можете надати коментар нам, то напишіть у соцмережі або зателефонуйте на 068 188 0725

      1. Natalia Shcherbina, вы лучше в управление образования к зам. начальнику или к директору 29 школы, съездите, они вам дадут исчерпывающий комментарий по данному вопросу.

    2. странная логика — сами подписались что б зарплату урезали и возмущаетесь что вам урезали зарплату))))

      1. Аноним, меня,например, удивила дурац* логика вашего месседжа))). Правильно возмущается Ирина! методику «добровольно-принудительно» в бюджетной сфере никто не отменял!!! Просто в управ. образования и мерии сидят «очень образованные люди» которые думают что они умнее и хитрее всех, а все остальные — тупое быдло.

  7. а,стесняюсь спросить,нач.упр-ния образования,тоже урезал себе з.п?

  8. Як повідомило власне джерело у редакції порталу «Челайн», стіни у туалеті вимазала тваринною кров’ю та розкидала леза постійний інформатор «Челайну» Вікторія Лещенко з метою шантажу та дискредитації директора.

Back to top button