Кримінал

У Чернігові водій «під кайфом» пропонував хабар патрульним

Сьогодні, близько 6-ї ранку, патрульні поліцейські на вулиці Шевченка зупинили за порушення ПДР автомобіль Daewoo Lanos. За кермом перебував 46-річний громадянин.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Також під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у кермувальника два зіп-пакети з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на коноплі. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 200 тисяч гривень за статус непридатності до військової служби: на Чернігівщині затримали адвокатку (Фото)

Громадянин, почувши, що, окрім адміністративної відповідальності, йому загрожує ще й кримінальна, вирішив «домовитися» з поліцейськими — запропонувати їм гроші, щоб його відпустили і нічого не оформлювали.

Патрульні попередили чоловіка, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському — це злочин, і його можуть притягнути до кримінальної відповідальності. Та громадянин не зважав на застереження і продовжував наполягати на своєму.

На водія склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП. Далі він продовжив спілкуватися вже зі слідчим та надавати пояснення, як стосовно ймовірно наркотичних речовин, виявлених у нього, так і пропозиції хабара поліцейським.

Як відомо, у Чернігові затримали адвокатку, яка брала хабар за статус непридатності до військової служби.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button