Кримінал

У Чернігові водій скоїв масове ДТП

Вчора, близько 18-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Ігоря Алексєєва сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є потерпілі.

Патрульні, які прибули на місці, зʼясували, що 46-річний водій Hyundai, під час руху не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого скоїв зіткнення з попереду рухаючимся автомобілем Volkswagen, після чого виїхав на зустрічну смугу для руху та скоїв лобове зіткнення з автомобілем Toyota.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Намагаючись залишити місце автопригоди, водій Hyundai не впорався з керуванням, зіткнувшись з автомобілями Renault, Audi, Mazda та Daewoo, які рухалися попереду. В результаті події одна людина травмувалася. На місце було викликано слідчого по ДТП.

Під час спілкування з кермувальником Hyundai, патрульні помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного спʼяніння. За результатами огляду лікаря, в крові виявлено 2,10 проміле алкоголю, що перевищує норму в 10 разів.

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані спʼяніння). В подальшому чоловік продовжив спілкування вже зі слідчим.

Ще статті по темі

Back to top button