Кримінал

У Чернігові затримали чоловіка, який удома виготовляв психотропні речовини

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції спільно з оперативниками регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю задокументували факт виготовлення наркотиків місцевим мешканцем.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Днями поліцейські отримали оперативну інформацію про мешканця Чернігова, який виготовляє і продає заборонені психоактивні засоби.
Правоохоронці провели санкціонований обшук в оселі 33-річного зловмисника. Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, а також прекурсори, кислоти та луги для забезпечення незаконного виробничого процесу. Там же поліція вилучила лабораторне обладнання, ваги та засоби фасування в спеціально обладнаному приміщенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині псевдобанкір заволодів коштами жінки у сумі 36 тисяч гривень

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.
Поліція затримала зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі поліцейські за процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури готують чоловіку повідомлення про підозру за ст. 309, 311, 313 Кримінального кодексу України.
Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк до трьох років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button