Кримінал

У Чернігові затримали «мінера» податкової

Зловмисником виявився непрацюючий чернігівець, який вже мав конфлікт із законом.

15 грудня опівночі до Чернігівської поліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, що він заклав вибухівку біля податкової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Черніговом перекрили міст: інформація про замінування

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінолог зі службовою собакою. Поліцейські перевірили приміщення будівлі Чернігівської обласної державної податкової інспекції головного управління державної фіскальної служби в Чернігівській області та прилеглу до неї територію, але підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявили.

Досвідчені оперативники швидко встановили особу зловмисника і його місце знаходження та негайно виїхали на затримання. Зловмисником виявився раніше судимий непрацюючий мешканець обласного центру, який з компанією вживав спиртні напої і знаходився у стані алкогольного сп’яніння. «Горе-мінер» в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу), за яке передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації ГУНП України в Чернігівській області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

Back to top button