Кримінал

У Чернігові затримали молдованина, що оформлював незаконні кредити (Фото)

Учора поліцейські відділу міграційної поліції в Чернігівській області склали адміністративний протокол на громадянина Молдови за порушення правил перебування в Україні.

– Поліцейські відділу міграційної поліції ГУНП в Чернігівській області контролюють дотримання іноземцями чинного законодавства та правил перебування на території України. Особливу увагу поліцейські звертають на іноземців, які на території України скоїли кримінальні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура вимагає знести незаконний будиночок на Голубих озерах

Поліція встановила, що громадянин Молдови,  незаконно перебуваючи на території України, у місті Чернігові та області вчиняв шахрайські дії: під приводом працевлаштування оформляв кредити на клієнтів. Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ознаками частини 3 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), – говорить начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Чернігівській області Антон Милосердов.

27 квітня поліцейські відділу міграційної поліції в Чернігівській області доставили громадянина Молдови до Управління державної міграційної служби України в Чернігівській області. На чоловіка поліція склала адміністративний протокол за статтею 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення  (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні), що тягне за собою накладення штрафу.

В подальшому буде вирішуватись питання щодо видворення громадянина Молдови за межі України із забороною в’їзду строком до 5 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
 поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button