Кримінал

У Чернігові затримали наркоторговця

До поліції надійшла інформація про причетність жителя Чернігова до незаконного збуту психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів на території м. Чернігова та Чернігівської області.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

В рамках здійснення комплексу заходів працівниками управління протидії наркозлочинності та слідчого управління ГУНП в Чернігівській області було задокументовано факт незаконного збуту психотропної речовини амфетаміну мешканцем  обласного центру.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного у нього вилучено 50 грамів марихуани, 15 грамів амфетаміну та гроші, отримані від збуту наркотиків.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) — карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button