Кримінал

У Чернігові затримали продавця електронних сигарет без документів

Сьогодні на проспекті Перемоги до патрульних звернувся громадянин і повідомив, що він щойно придбав в іншого громадянина два електронні пристрої для куріння. За словами чоловіка, коли він їх оглянув, то засумнівався, чи вони не підробка і чи безпечні для використання. Заявник вказав на громадянина з рюкзаком, який був неподалік.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Зважаючи на те, що електронні пристрої для куріння є підакцизним товаром і їхня реалізація регулюється певними законодавчими нормами, інспектори вирішили поспілкуватися з чоловіком та перевірити інформацію.

Невідомим виявився 36-річний громадянин. Поліцейські повідомили чоловікові причину їхньої цікавості до нього та попросили показати вміст рюкзака для поверхневого огляду, у відповідності до Закону України «Про Національну поліцію України».

Охоронці порядку виявили понад 50 електронних пристроїв для куріння без акцизних марок. Сам громадянин не зміг надати жодних документів і пояснень, що підтвердили б легальне походження підакцизного товару. На чоловіка склали відповідні адмінматеріали.

Ще статті по темі

Back to top button