Кримінал

У Чернігові затримали «закладника»

Учора, 10 жовтня, близько 17-ї години на проспекті Миру екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції звернув увагу на хлопця. Молода людина, побачивши поліцейське авто, заметушилася, раптово змінила напрямок руху і прискорила ходу. Інспектори вирішили поспілкуватися з громадянином.

Виявилося, що хлопцю 18 років, живе в Чернігові. Під час спілкування з патрульними помітно нервував і смикав кишеню куртки. Така поведінка не залишилася поза увагою охоронців порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі під Черніговом поліцейські вилучили наркотики на півмільйона гривень (Фото)

Під час поверхневої перевірки у хлопця виявили 9 поліетиленових згортків із речовиною рослинного походження, схожою на коноплі. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Хлопець повідомив поліцейським, що він нібито мав залишити пакунки з імовірно наркотичними речовинами у визначених місцях і вже встиг зробити кілька таких «закладок». На них він також вказав. ТОРівці одразу вирушили перевірити інформацію і в одному з зазначених місць виявили двох громадян.

У результаті поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіків два згортки: з рослинною речовиною і таблетками невідомого походження. На місце також одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Усіх затриманих доставили до Чернігівського районного управління поліції.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button