Кримінал

У Чернігові зґвалтували неповнолітню дівчину

У обласному центрі поліцією затриманий громадянин, який під загрозою ножа та із застосуванням сили зґвалтував неповнолітню дівчину.

У суботу увечері до поліції звернувся чернігівець і повідомив, що в лісовому масиві поблизу Чернігова невідомий чоловік зґвалтував його доньку. Батько потерпілої також повідомив поліцейським, що затримав підозрюваного на кінцевій зупинці громадського транспорту.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Черговий поліції скерував на місце події патрульні наряди та відправив слідчо-оперативну групу.

Підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину поліція затримала в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Експерти слідчо-оперативної групи вилучили з місця злочину речові докази і ніж, яким ґвалтівник погрожував жертві, та направили їх на експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування неповнолітньої) — карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Может это неправильно, но я бы незадумываясь совершила самосуд! Мразь!

  2. Эти малолетки сами провоцируют ! Пусть ведут себя скромнее,а не выставляют прелести напоказ !

  3. Аноним поддерживаю полностью!!! Нужно было на месте этого подонка и уничтожить, что бы другим неповадно было!!!! Мамка извините и не дай бог с Вашим ребенком произойдет такое!!! Воспитание должно быть нормальное и не будут показывать ни чего!!!!!

Back to top button