Кримінал

У Чернігові зупинили п’яного кермувальника (Відео)

Учора, близько 22-ї години, на вулиці Івана Мазепи екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль ВАЗ-21124 — легковик мав механічні пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. Інспектори подали водієві звуковий і світловий сигнали зупинитися, які той проігнорував і додав швидкості. Розпочалося переслідування. Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

За короткий час патрульні зупинили ВАЗ, заблокувавши йому подальший рух. Водій кинув авто і намагався втекти, проте його затримали. Кермувальником виявився 46-річний чернігівець.

Чоловік мав явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку. Також виявилося, що громадянин не має права керувати транспортними засобами.

Поліцейські склали на водія кілька адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button