Кримінал

У Корюківці поліцейські вилучили в нетверезого чоловіка гранату

Співробітники Корюківського райвідділу поліції під час поверхневого огляду виявили в місцевого мешканця ручну гранату. Боєприпас вилучено.

Сьогодні, 5 січня, під час патрулювання Корюківки, наряд групи реагування патрульної поліції зупинив чоловіка, який ішов містом і на ходу вживав алкогольний напій. Під час поверхневого огляду чоловіка поліцейські виявили в нього гранату та запал до неї.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Чоловік пояснив, що знайшов гранату в одному з місць дислокації, яке залишили російські війська після тимчасової окупації частини Чернігівщини. Слідчо-оперативна група поліції вилучила боєприпас і направила його на проведення експертних досліджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліцейські вилучили в чоловіка гранату

Слідчий розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі дії закон передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Також правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності за розпивання алкогольних напоїв у громадському місці.

Ще статті по темі

Back to top button