Кримінал

У Козельці на цвинтарі знайшли тіло з пакетом на голові (Фото)

9 липня до поліції надійшла інформація про виявлення на центральному кладовищі Козельця тіла невідомого чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівщини.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції на чолі з керівництвом та колеги з Головного управління Нацполіції. Для пошуків слідів ймовірного вбивці залучався і кінолог зі службовим собакою.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився мешканець одного з сіл району. Про насильницький характер смерті потерпілого свідчили й тілесні ушкодження на тілі чоловіка – множинні садна голови та сліди крові. Пізніше судмедекспертиза констатувала смерть унаслідок перелому склепіння черепа та крововиливу в мозок.

На пошуки вбивці були залучені найдосвідченіші оперативники, які почали розшук злочинця з по дворових обходів, спілкування з сусідами та перевіркою раніше судимих громадян та підоблікового елемента.

У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція вийшла на раніше засудженого жителя Козельця, який у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Чоловік розповів, що за три дні до того він приймав у себе гостя. Під час розмови на підвищених тонах виник конфлікт, який переріс у бійку. Господар як аргумент використав палицею, якою й відлупцював гостя до смерті. Після чого на два дні сховав тіло в погребі. А вночі 9 липня нишком вивіз труп на центральне кладовище Козельця.

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button