Кримінал

У Ніжині чоловік одночасно викрав два мопеди

Поліцейські повідомили про підозру у незаконному заволодінні двома транспортними засобами 30-річному неодноразово судимому жителю Сумщини.

Викрадення мопедів сталося у Ніжині 22 лютого близько опівночі. Прогулюючись містом, 30-річний сумчанин, раніше судимий за крадіжки та грабежі, звернув увагу на два скутери «Suzuki». Транспортні засоби були припарковані один біля одного на майданчику за зупинкою громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівця з гаража викрали мотоцикл, мопед і велосипед

Будучи впевненим у тому, що його ніхто не бачить, молодик вирішив викрасти обидва скутери. Один відкотив у найближчі чагарники та приховав, плануючи повернутися за ним згодом. Другий же завів та поїхав на ньому з місця злочину.

Отримавши повідомлення про злочин, співробітники Ніжинського відділу поліції зібрали оперативну інформацію та невдовзі вийшли на слід підприємливого «гастролера». Той так і не встиг повернутися за прихованим мопедом: поліцейські відшукали його першими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Острі поліція відсторонила від керування нетверезого водія мопеда

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні ряду злочинів. Серед них — передбачений ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно). За таке діяння закон визначив відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років, ще і з можливою конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button