Кримінал

У Ніжині водій легковика вчинив ДТП і хотів втекти

У Ніжині 8 травня патруль поліції переслідував автомобіль «ВАЗ-2110», який летів з великою швидкістю. Намагаючись втекти, водій виїхав на тротуар по вулиці Незалежності.

За словами представника Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко, близько 22-ї години на перетині вулиць Корчагіна та Незалежності сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «ВАЗ-2110» та «Ланос».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “острівці безпеки” в Іванівці знову ДТП

«Водій «ВАЗ-2110» вирішив покинути місце пригоди. Коли автомобіль рухався по вулиці Незалежності в бік площі, його побачив патруль. На вимогу зупинитися водій лише додав швидкості та, різко загальмувавши, звернув на вулицю Об’їжджу. У результаті гонитви поліції вдалося наздогнати автомобіль і затримати водія. Після проведення експертизи виявилося, що водій легковика перебуває в стані алкогольного сп’яніння», – зазначила Інна Музиченко.

На порушника було складено адміністративний протокол за статтею 130 «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.»

У результаті ДТП було пошкоджено обидва автомобілі та, на щастя, потерпілих осіб немає.

Зауважимо, що стаття передбачає покарання у вигляді арешту та накладення штрафу у вигляді 600 неоподаткованих мінімумів громадян, а це понад 10 тисяч гривень.

Фото Євген Коновальчук

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button