Кримінал

У Ніжині затримали телефонного мінера

Зловмисник повідомив правоохоронцям, що він замінував супермаркет у центрі міста. Поліціянти швидко вирахували й затримали правопорушника, нині він дає порказання слідчому.

Сталося це надвечір 14 вересня. Поліції надійшла інформація, що невідомий чоловік зателефонував і повідомив про нібито замінований супермаркет на центральній вулиці Ніжина. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, вибухотехніки, кінологи, група реагування патрульної поліції.

Фахівці обстежили торговельний заклад і прилеглу територію, проте вибухівки чи будь-яких небезпечних предметів не виявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий замінував супермаркет у Ніжині

У вчиненні цього правопорушення викрито місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відтак відкрито провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками). Такі дії карають позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Наразі триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button