Кримінал

У поліції Ніжина прокоментували зґвалтування неповнолітньої

У секторі моніторингу Ніжинського відділу поліції прокоментували зґвалтування 15-річної дівчини.

Як ми повідомляли, в Ніжині зґвалтували неповнолітню. Дівчинку зґвалтував місцевий 38-річний житель (проживає по вулиці Корчагіна). Чоловік вступив у статевий акт проти волі неповнолітньої.

27 серпня незадовго після опівночі до поліції дійсно повідомили про зґвалтування. Телефонувала жінка, яка, прийшовши додому до свого чоловіка, виявила в квартирі незнайому дівчину.

Подробиці поліцейським довелося з’ясовувати вже на місці події, за участі всіх учасників. Одразу вдалося встановити, що «нічній гості» 16 років і з господарем квартири вони познайомилися на залізничному вокзалі.

Дівчина розповіла, що 26 серпня вона разом зі своєю матір’ю приїхала з сусідньої області до Ніжина в пошуках роботи. Не знайшовши підходящих варіантів, увечері обидві вирушили до залізничного вокзалу. Там дівчина познайомилася зі значно старшим за себе чоловіком, якого потім познайомила і з мамою. Чоловік пригостив жінок вечерею, після чого запросив до себе в гості. І хоч новий знайомий дочки був значно старший за неї, мати не була проти таких «жестів» та навіть наполягала на тому, що це гарна нагода відпочити, сама ж залишилася на вокзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування чи наклеп: сексуальний конфлікт за участі неповнолітньої

Про те, що відбувалося в помешканні чоловіка надалі, правоохоронці мають різні версії, адже спершу дівчина наполегливо стверджувала, що її зґвалтували. Сумніви викликала відсутність будь-яких слідів боротьби в квартирі та навіть незначних тілесних ушкоджень на самій «потерпілій».

Чоловік був категоричний у своїх поясненнях і стверджував, що жодного зґвалтування не було. Доки кожна зі сторін наполягала на своєму, слідчі досліджували обстановку в квартирі, призначали необхідні медичні обстеження, збирали інформацію про обох. Вже коли стало зрозуміло, що на дівчині немає жодних слідів насильства, та зізналася, що насправді її ніхто не ґвалтував.

У присутності матері, яка, хоч це і дивно, жодною емоцією не видала здивування чи переживання за свою дитину, дівчина написала заяву про те, що просить кримінальне провадження закрити та до відповідальності нікого не притягувати.

Джерело: Mynizhyn.com

Ще статті по темі

Back to top button