Кримінал

У Прилуках поліція затримала досвідченого крадія (Фото)

Оперативники Прилуцького відділу поліції встановили особу, що підозрюється у викраденні речей з приватної оселі. Зловмисника затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Вчора вранці до Прилуцького відділу поліції звернувся місцевий житель із заявою про крадіжку. Потерпілий розповів, що до його будинку, пошкодивши вікно, проник невідомий та викрав електроінструмент і деякі домашні речі.

Місце події оглянула слідчо-оперативна група. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів. Першочергову увагу поліцейські звертали на осіб, які в минулому вже несли відповідальність за майнові злочини.

Невдовзі правоохоронці встановили причетність до крадіжки 48-річного місцевого жителя, раніше засудженого, а нині безробітного.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена шляхом проникнення в житло, інше приміщення або сховище). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button