Кримінал

У торгівельному центрі Прилук сталася стрілянина

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції встановили, що у місцевому торговельному комплексі в ході конфлікту між двома чоловіками один з них поранив іншого пострілом з пістолета травматичної дії. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження, стрільця затримано.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Інцидент зі стрільбою трапився у Прилуках уранці 29 лютого. З відповідним повідомленням до поліції зателефонував травмований учасник конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні зупинили водія на викраденій автівці

За викликом на місце події негайно прибули група реагування та слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції.

В ході з’ясування обставин інциденту поліцейські встановили, що між двома його учасниками спочатку виник словесний конфлікт. У процесі розмови на дедалі більш підвищених тонах 56-річний прилучанин дістав з сумки зареєстрований пістолет травматичної дії та вистрілив у бік свого 57-річного опонента. Гумова куля влучила у ногу потерпілого, завдавши йому тілесних ушкоджень.

Слідчий Прилуцького райвідділу поліції відкрив кримінальне провадження за фактом хуліганських дій, вчинених із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліцейські, за погодженням з Прилуцькою окружною прокуратурою, затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Особу поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button