Кримінал

У центрі Сновська поліцейський затримав чоловіка з наркотиками

Учора ввечері старший дільничний офіцер поліції Сновського відділення поліції, перебуваючи поза службою, в центрі м. Сновськ помітив місцевого мешканця, який своєю поведінкою підштовхнув поліцейського запідозрити його на причетність до незаконного обігу наркотичних речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Киїнки виготовляв удома наркотики

Підозрілу особу було зупинено та, відповідно до ст. 34 ЗУ «Про національну поліцію», проведено поверхневу перевірку, в результаті якої виявлено та вилучено два згортки з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну речовину амфетамін.

96548744_136068124699743_782909341912006656_n

І це не кінець історії…

Нюансом історії є те, що у виниклих обставинах у цього поліцейського на той час не було можливості повідомити до відділення поліції про подію і він попросив допомоги в телефонному дзвінку чергового працівника на регульованому залізничному переїзді в м. Сновськ, на що останній відмовив із формулюванням: «я в этом не участвую….» та зачинився в черговому приміщенні.

Отже, вкотре байдужість громадян могла звести нанівець клопітливу роботу поліцейських.

Варто зауважити, що такі випадки байдужості до роботи поліцейських непоодинокі, прикладом є залучення понятих до проведення слідчих чи будь-яких інших дій… Поліцейському спочатку необхідно «навколішки вмовити» особу виконати свій громадянський обов’язок і лише потім, можливо, поліцейський дочекається допомоги від населення.

Сновське відділення поліції

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button