Кримінал

Увірвався до будинку та зарізав пенсіонерку: на Чернігівщині вбивцю засудили до довічного ув’язнення

Підозрюваного у вбивстві немолодої мешканки одного з сіл Сновської громади Корюківщини поліцейські виявили в закинутому будинку в сусідньому селі, де зловмисник переховувався. На підставі зібраних слідством доказів суд ухвалив вирок – довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Повідомлення про особливо тяжкий злочин поліція отримала наприкінці серпня 2022 року.

Під час роботи на місці події слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції та співробітники карного розшуку поліції Чернігівщини встановили, що 28 серпня близько 4-ї ранку до будинку, в якому мешкав 83-річний пенсіонер із дружиною, увірвався невідомий. Погрожуючи розправою, він зачинив господаря в кімнаті, а у жінки почав вимагати алкоголь. Після відмови нападник ножем завдав потерпілій тілесних ушкоджень, від яких вона померла на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в садівничому товаристві згорів дачний будинок

До встановлення особи та місця перебування підозрюваного у вбивстві були залучені найдосвідченіші співробітники поліції Чернігівщини. За три доби після злочину поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника. Увесь цей час він переховувався в закинутому будинку в сусідньому селі. Затриманий раніше відбував покарання за скоєння вбивства та заподіяння тяжкого тілесного ушкодження потерпілому.

На підставі доказів, зібраних у процесі досудового розслідування слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури, суд ухвалив обвинуваченому вирок – позбавлення волі на довічний термін.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button