Кримінал

В області жінки за «обряд» узяли 20 тисяч і хотіли втекти на «шістці»

До Городнянського відділення поліції 15 жовтня о 17:20 зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що 5 хвилин тому в мешканки с. Бурівка Городнянського району, дві жінки (можливо, ромської національності), проводячи «обряд», викрали з будинку гроші в сумі приблизно 20 000 грн і, сівши у автомобіль «ВАЗ 2106» або «2107» світло-жовтого кольору, виїхали з села.

Номер автомобіля потерпіла і свідки запам’ятали. Про злочин чергова служба Городнянського відділення поліції миттєво орієнтувала особовий склад патрульної поліції м. Чернігова і сусідніх районів.

Про це повідомили у Городнянському відділенні поліції ГУНП в Чернігівській області.

За орієнтуванням, близько 18.00 працівниками патрульної поліції м. Чернігів було зупинено схожий за ознаками транспортний засіб марки ВАЗ – 2106, у якому перебували особи ромської народності, а саме: гр. Щ., 1976 р.н., жителька м. Ніжин Чернігівської області, раніше судима, гр. С., 1970 р.н., мешканка м. Шостка Сумської області, раніше судима, гр. К., 1967 р.н., мешканець м. Конотоп Сумської області, та гр. З., 1961 р.н.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прилучанки шахрай із картки зняв кругленьку суму

Слідчо-оперативна група Городнянського відділення поліції, яка прибула на місце події, провівши невідкладний обшук автомобіля, виявила в ньому викрадені грошові кошти в сумі біля 20 000 грн. Відомості про цю подію було внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 185 КК України.

Зараз проводиться досудове розслідування. Городнянське відділення поліції вкотре звертається до мешканців району з проханням негайно повідомляти поліцію про появу в селах таких «гастролерів» і записувати номерні знаки автомобілів, бо кожна хвилина, втрачена після вчинення злочину, дає час злочинцям покинути місце пригоди або сховати речові докази.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button