Кримінал

Вандалів, які розбили вказівники в підземці Чернігова, не покарають?

Двоє хлопців, які визнали себе винними в побитті вказівників у підземному переході неподалік готелю «Україна», можуть уникнути покарання. Їхні дії «Муніципальна варта» міста розцінила як дрібне хуліганство. У суд передали основний доказ – запис із камер відеонагляду.

Однак, на думку громадського активіста Олександра Гашпара, є сумніви, що суд може взяти ці докази до уваги, адже офіційно відеокамери були встановлені тільки 29 січня, а пригода трапилася на тиждень раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підземці вкотре розбили таблички «Вихід»

«Договір на будівництво системи відеоспостереження в підземному переході біля готелю «Україна» був укладений лише 29 січня 2018 року, тобто де-юре станом на 21 січня 2018 р. камер у переході бути не могло або їх хтось там встановив самовільно?», – написав на своїй сторінці в Facebook Олександр Гашпар і як доказ виклав копію цього договору.

27658793_1542590025854638_782897614_n

Нагадаємо, нещодавно двоє чернігівців розтрощили у переході таблички. Згодом їх знайшли і ті публічно просили вибачення та платили штраф за скоєне.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Саша опять глупости пишет. Получается, что признание это не в счет. Судам наншим разницы нет от куда получены доказательсва. А если кто на мобилу это снял, то же б не считалось?

    1. скажут на суде, что признания выбили быки из Мунварты

  2. Если блатные или «активисты…» не накажут, если простые…, то по полной программе… Короче накажут по «справедливости»….

  3. Признание добытое незаконным путем не считается.
    В суде пойдут в отказ и все ))))

  4. оклеветали они себя ради славы ) а какие еще доказательства есть ?

Back to top button