Кримінал

Підозрюваних у «сновському вбивстві» триматимуть під вартою до кінця червня

Наприкінці січня Чернігівщину сколихнуло зухвале вбивство у Сновську 24-річного Олександра Клементьєва. Розслідування злочину досі триває.

Сестра загиблого Вікторія Середа каже, що нової інформації у справі ще не з’являлось, адже наразі триває слідство.

«Нашу справу передали зі Сновського відділу поліції до Чернігова. Оскільки ще триває слідство, то нам ніхто нічого не каже. Відомо тільки, що підозрювані залишились ті самі і в них у червні має закінчуватися запобіжний захід», – розповіла сестра загиблого.

Також Вікторія Середа розповіла, що за час проведення слідства родичі підозрюваних жодного разу не виходили на контакт із родиною загиблого. І ніяк себе не показали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вивернуті кістки та розтовчена голова: подробиці вбивства 24-річного хлопця в Сновську

В обласному управлінні поліції повідомили, що всі підозрювані у вбивстві перебуватимуть під вартою до 29 червня. Наразі тривають експертизи.

Більше інформації поки що розголошувати не можуть, утім, обіцяють, що надаватимуть нову інформацію у справі, якщо така з’являтиметься.

Нагадаємо, що вбивство сталося на території гуртожитку Сновського професійного училища лісового господарства. У скоєнні злочину підозрюють трьох молодиків. Щодо всіх учасників вбивства відкрите кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button