Кримінал

Вбивство 23-річної дівчини: прокуратура наполягає на довічному позбавленні волі обвинуваченому

Чернігівською обласною прокуратурою подано апеляційну скаргу на вирок Менського районного суду від 06.09.2021, яким 27-річного мешканця  м. Семенівка визнано винуватим за п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство з хуліганських мотивів) та призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці смерті 23-річної дівчини з Семенівки

Прокуратура не погоджується із вироком суду першої інстанції, зважаючи на невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення, його цинізму та винятковій жорстокості, і подала апеляцію, у який просить суд ухвалити новий вирок та призначити обвинувачуваному покарання у виді довічного позбавлення волі.

Судом  установлено, що вночі 26 серпня 2020 року  в м. Семенівка обвинувачений з хуліганських мотивів напав на дівчину і з особливою жорстокістю та цинізмом завдав декілька ударів ножем в голову та шию. Від отриманих поранень та крововтрати дівчина померла у місцевій лікарні.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button