Кримінал

Вбивство поліцейського на Масанах: двох підлітків засуджено до 12 та 15 років ув’язнення

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Деснянським районним судом визнано винними двох мешканців міста Чернігова в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та замаху на вбивство двох осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 15, п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Вироком суду їх засуджено до 12 та 15 років позбавлення волі та зобов’язано відшкодувати заподіяну шкоду у розмірі понад 1,6 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець хотів допомогти куму, а потрапив на гачок шахраїв

Прокурором доведено, що у жовтні 2021 року двоє юнаків спільно з двома неповнолітніми, яких наразі оголошено у міжнародний розшук, на території мікрорайону Масани в м. Чернігові вбили 31-річного місцевого жителя шляхом побиття та заподіяли тілесні ушкодження його 33-річному товаришу.

У ході судового розгляду прокурорами надано беззаперечні докази винуватості обвинувачених у вчиненні кримінальних правопорушень. Останні вину в інкримінованих їм діяннях не визнали та намагались перекласти провину на інших співучасників, які переховуються від суду.

Наразі вирок не набрав законної сили.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Прокуратура Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button