Кримінал

Вдарили цеглиною по голові й обікрали: на Чернігівщині затримали двох грабіжників

Розправилися з чоловіком та викрали його автівку: в Чернігівському районі поліцейські затримали двох нападників.

Чернігівські поліцейські встановили, що два брати напали на місцевого мешканця, викрали у нього бензопилу, телефон та інше майно, а потім втекли на легковику потерпілого. Обидва молодики затримані. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

23 жовтня удень до Чернігівського райуправління поліції звернувся мешканець одного з сіл району із заявою про скоєний відносно нього зухвалий грабіж. 

Двоє молодиків заявилися до його обійстя, один із них ухопив цеглину та розбив нею чоловіку голову.

Поки заявник лежав непритомний, грабіжники обшукали садибу, викрали кілька особистих та господарських речей, а також заволоділи старенькою автівкою «ВАЗ-2106». Куди вони могли втекти – побитий чоловік не мав жодного уявлення.

Оперативники Чернігівського райуправління поліції та карного розшуку обласної поліції провели низку розшукових заходів. У результаті менше ніж за добу вони встановили місцеперебування старшого з братів, а невдовзі відшукали й молодшого. Обох грабіжників затримано. Автівку та викрадене майно у них вилучено.

Наразі поліція продовжує розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством) та частиною 4 статті 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За тяжчою з них, фігурантам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button