Кримінал

Вдарив жінку, посварився з односельцем та кинув гранату: нові подробиці вибуху

Чоловік, який кинув гранату на подвір’ї будинку у Новому Бикові Бобровицького району, перед цим вдарив жінку і посварився з односельцем, який заступився за неї. Таку версію подій, які призвели до вибуху гранати, називає Олег Дутий. Він рідний брат травмованого під час вибуху чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Чернігівщині: молодик у компанії підірвав гранату

Зі слів Олега Дутого, його брат живе в будинку , під вікнами якого за столиком сиділа компанія з трьох людей. До них прийшов, щоб попросити розійтися. Один із чоловіків, який відпочивав за столиком, вдарив жінку. Володимир хотів заступитися за неї. Між ними виник конфлікт.

Чоловік, який перед цим вдарив жінку, дістав гранату, кинув її під стіл. Загинули всі троє людей, які відпочивали за столиком – той, хто кинув гранату, ще один чоловік та жінка. Володимир отримав тяжкі поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці вибуху на Чернігівщині: троє загинули, один – у лікарні (Фото)

Сусід Володимира Михайло Ярош бачив момент вибуху гранати. Як він сказав, троє людей загинули одразу після вибуху. А Володимиру викликали «швидку». Односельці носили йому воду, в нього була велика крововтрата. Нині стан травмованого чоловіка тяжкий, його відправили до обласної лікарні у Чернігові.

Чоловік, який кинув гранату, раніше служив в Афганістані, сказав його сусід. Поліція відкрила кримінальне провадження за статею “умисне вбивство”, сказала речниця поліції області Юлія Ковтун.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button