Кримінал

Від початку травня поліцейські Чернігівщини знайшли приблизно 100 викрадених автівок (Фото)

Оперативники Чернігівського районного управління поліції встановили місцезнаходження близько 100 автівок, які були викрадені з початку повномасштабного вторгнення росії. Автомобілі повернули власникам.

Від моменту повномасштабного ворожого вторгнення в Україну громадяни практично щодня звертаються до підрозділів Чернігівського районного управління поліції із заявами про викрадення транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хмільні вихідні»: патрульні затримали 15 нетверезих водіїв на Чернігівщині

Поліцейські відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління належним чином відпрацьовують кожне таке повідомлення. Задля розкриття злочинів і встановлення місця перебування викрадених автомобілів правоохоронці переглядають сотні записів із камер відеоспостереження, зокрема й тих, що належать до системи «Безпечне місто». Опитують свідків та очевидців правопорушень, перевіряють підобліковий контингент, раніше судимий за аналогічні злочини.

Лише впродовж перших трьох тижнів травня поліцейські розшукали та повернули власникам майже 100 автомобілів. Серед них — і приватні автівки, і службові автомобілі, що перебувають у власності підприємств.

За чотирма кримінальними провадженнями правопорушникам повідомлено про підозру за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За скоєне зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівського району

Ще статті по темі

Back to top button