Кримінал

Поліція затримала шахрайку, яка обібрала мешканку Семенівської громади

Співробітники кримінальної поліції Новгород-Сіверського району викрили 59-річну мешканку Сумської області, яка в шахрайський спосіб заволоділа грошима в сумі приблизно 11 тисяч гривень.

Вранці 11 червня до поліції надійшло повідомлення від 35-річної мешканки Семенівської міської територіальної громади. Потерпіла повідомила, що до неї додому завітали невідомі особи під приводом купівлі пуху. Коли незнайомці поїхали, господарка виявила зникнення своїх заощаджень – 250 євро, 5 000 російських рублів і 800 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік «замінував» магазин через високі ціни

На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського районного відділу поліції.

Жінка описала поліцейським прикмети зловмисників та автомобіль, на якому вони пересувалися.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські на виїзді з Новгорода-Сіверського затримали вказаний автомобіль під керуванням мешканця Шостки Сумської області. У салоні автівки було троє пасажирів, серед них – 59-річна мешканка Сумщини, яка зізналася у вчиненні шахрайства.

Слідчо-оперативна група вилучила у підозрюваної кошти, здобуті злочинним шляхом. Зловмисників доставили до райвідділу поліції для проведення необхідних слідчих дій.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліція інкримінує підозрюваним вчинення злочину за ознаками частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), що карається штрафом, громадськими, або виправними роботами, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нині триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button