Кримінал

Винесено вирок крадію, який вчинив 31 епізод крадіжок

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у суді стосовно мешканця м. Прилуки, який з кінця жовтня 2019 по середину січня 2020 року займався проникненням та викраденням майна з квартир, будинків, приміщень та з інших сховищ, чим вчиняв кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст.185, ч.1 ст.162 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителю Чернігівського району повідомлено про підозру у вчиненні низки крадіжок

Всього за два з половиною місяці останній, будучи раніше судимий, під час перебування на умовно-достроковому звільненні вчинив 31 епізод злочинів, чим завдав збитків потерпілим на загальну суму більш ніж 100 тис. грн.

Викрадене майно обвинувачений продавав іншим невідомим особам на місцевому ринку. При спробі продати викрадені речі був зупинений та затриманий працівниками поліції.

Відтак, Прилуцький міськрайонний суд 30.03.2020 ухвалив обвинувальний вирок, згідно з яким обвинуваченого визнали винним у вчинені вказаних кримінальних правопорушень та засуджено до 5 років позбавлення волі, до вступу вироку в законну силу запобіжний захід засудженому залишено тримання під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button