Кримінал

Випили, закусили та з’ясували стосунки: жінка – в СІЗО, чоловік – у лікарні

Кримінальна поліція Чернігівського відділу поліції затримала жінку, яка після спільного розпиття алкоголю кухонним ножем поранила свого співмешканця.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

5 березня до поліції надійшло повідомлення, що з місця проживання до міської лікарні каретою швидкої медичної допомоги був доставлений чоловік із проникаючим ножовим пораненням живота з ушкодженням кишечнику, він поміщений до реанімації. Пацієнт перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За орієнтуванням чергової частини на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські відділу.

У ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що цього дня потерпілий у своїй квартирі разом зі співмешканкою розпивали спиртні напої. Між подружжям виникла сварка, що переросла в бійку. Жінка почала лупцювати співмешканця, а потім завдала чоловікові удару кухонним ножем у живіт. Допомогу синові викликав батько потерпілого, який був свідком події, він же викликав «швидку» та поліцію.

Жінку затримали та на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває розслідування триває.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button