Кримінал

З’їхав з дороги, протаранив два паркани та врізався в стіну будинку: на Чернігівщині впіймали п’яного водія

На Чернігівщині п’яний водій, помітивши патрульних, намагався втекти, однак, не впоравшись із керуванням, злетів із дороги та врізався у стіну приватного будинку, перед цим протаранивши два паркани. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Увечері 19 червня в одному з сіл Киселівської громади Чернігівського району увагу групи патруля поліції привернула поведінка водія автомобіля Mazda. При наближенні патруля легковик прискорився та намагався зникнути з поля зору поліцейських.

Невдовзі втікач, не впоравшись з керуванням, злетів із дороги та протаранив паркан на території приватного будинку. Автівка продовжила рух, перетнула подвір’я, знесла ще одну секцію паркана та врізалася в стіну будинку в сусідньому домогосподарстві.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині цього року випустилося близько 5500 тисяч здобувачів освіти

За кермом автівки був 36-річний мешканець Чернігова, патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотесту показав 1,75 проміле – це майже у 9 разів перевищує гранично допустиму межу.

Також з’ясувалося, що чоловік керував автівкою без посвідчення водія: торік його позбавили права керування транспортом, і хоча термін стягнення вже минув, громадянин не поновлював своїх документів. Натомість він щоразу свідомо йшов на правопорушення, сідаючи за кермо без прав.

На кермувальника поліцейські склали адміністративні протоколи за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема за статтею 124 (порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП); частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння); частиною 5 статті 126 (керування транспортним засобом особою, що не має права керування транспортними засобами, вчинене повторно протягом року).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button