Кримінал

За хуліганство в магазині прилучанин відповість у суді

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури, на підставі зібраних під час досудового розслідування доказів, направлено до суду обвинувальний акт стосовно особи, яка грубо порушувала громадський порядок із мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, тобто хуліганство, а саме кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.296 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розслідує хуліганство, яке правопорушник відзняв і оприлюднив у соцмережах

Так, під час досудового розслідування встановлено, що місцевий житель м. Прилуки у вечірній час у магазині «Транзит» нецензурно висловлювався та чіплявся до продавців і відвідувачів магазину. Після цього, продовжуючи зухвало поводитися, почав вибивати вхідні двері, чим перешкоджав відвідувачам магазину зайти чи вийти з нього, що призвело до порушення нормального режиму роботи цього магазину та його закриття.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button