Кримінал

За вбивство 11-місячного сина чернігівця засуджено до 15 років

Деснянський районний суд Чернігова визнав 35-річного чоловіка винним у смерті 11-місячної дитини та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Увечері 22 червня 2019 року на лінію «102» подзвонила чернігівка та повідомила, що її дитина посиніла та померла. За її словами, хлопчик перебував удома в біологічного батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині померло немовля

Поліція виїхала за вказаною адресою та виявила тіло дитини. Надалі медики встановили, що дитина померла від отриманих травм голови. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – вбивство, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Слідство встановило, що підозрюваний у стані алкогольного сп’яніння завдав немовляті тілесних ушкоджень, а потім закрив дитині рота та носа, що призвело до асфіксії. Унаслідок цього хлопчик помер на місці події.

18 травня суд визнав чернігівця винним у вбивстві дитини та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Обвинувачений має час на оскарження вироку в апеляційній інстанції.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button