Кримінал

За зламаний палець чоловікові світить до трьох років позбавлення волі

Чернігівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові студента засудили за небажання прибирати вулицю

Досудовим розслідуванням встановлено, що 24.08.2018, приблизно о 20 год. 30 хв., обвинувачений, перебуваючи по вул. Польовій у смт Михайло-Коцюбинське Чернігівського району й області, на ґрунті особистих неприязних стосунків умисно завдав потерпілому тілесних ушкоджень, спричинивши останньому тілесне ушкодження у вигляді закритого перелому основи пальця правої кисті, яке, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, належить до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров’я на строк більше, ніж 21 добу.

Обвинувачений раніше був засуджений за вчинення інших кримінальних правопорушень, однак, згідно з положеннями ст. 89 КК України, всі судимості погашено у встановлений законом строк.

Довідково за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України, загрожує покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

 

Ще статті по темі

Back to top button