Кримінал

Заважав пити: подробиці нападу жінки на свого малолітнього сина на Чернігівщині (Фото)

Поліція миттєво відреагувала на повідомлення про те, що мешканка Срібного в стані сильного алкогольного сп’яніння поранила свою дитину ножем.

Вчора близько 11-ї години до поліції звернулася мешканка Срібного, яка повідомила, що до неї прибіг сусідський хлопчик. Налякана дитина сказала, що мати вдарила його ножем.

– На місце події негайно виїхали дільничний офіцер, співробітник сектору дізнання,  група реагування патрульної поліції й керівництво Срібнянського відділення поліції, а також слідчо-оперативна група поліції,  експерт-криміналіст, ювенальні поліцейські Прилуцького районного відділу поліції. Поліцейські виявили дитину з порізом голови. Медики негайно госпіталізували 10-річного хлопчика, – говорить заступник начальника Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олександр Комлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині жінка порізала голову своєму 10-річному сину

Поліція встановила, що в сім’ї виховуються двоє неповнолітніх дітей. Напередодні мати потерпілого хлопчика вживала алкоголь. Коли вранці її співмешканець пішов на роботу, вона вирішила продовжити пиятику, проте дитина їй заважала. Розлючена жінка кинулася на сина з ножем. Наздогнала хлопчика в іншій кімнаті і врадила в область лівої скроні. На щастя, він зміг добігти до сусідки і попросити про допомогу.

Старшого брата потерпілого хлопчика вилучили з сім’ї й тимчасово помістили до лікарні. Життю та здоров’ю обох дітей нічого не загрожує.

З постраждалою дитиною працюють психологи. Хлопчика також навідують та підбадьорюють ювенальні поліцейські, які подарували йому іграшкову машинку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відкрив провадження:

— за частиною 1 статті  125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом, громадськими або виправними роботами;

— за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button