Кримінал

Житель Чернігівщини заплатить 55 тисяч гривень за 22 рибини, які були піймані під час нересту

13 червня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками сектору водної поліції ГУНП області на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Ладинка Іванівської громади виявлено порушника, який за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки простої, незаконно добув 22 екз. риби: щука — 9 екз., плоскирка-6 екз., плітка-5 екз. та по 1 екз. сазана і окуня. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 55284 грн. Браконьєром виявився житель с. Олишівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителя Чернігівщини, який зарубав сокирою свою знайому, засуджено до довічного ув’язнення

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонене знаряддя лову вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Ще статті по темі

Back to top button