Надзвичайні події

Поліцейський з ознаками наркотичного сп’яніння скоїв у Чернігові ДТП

Цієї ночі в Чернігові по проспекту Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участі працівника поліції з м. Сновська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій втік з місця ДТП

Поліцейський за кермом Кіа на проспекті Перемоги наздогнав Renault Kangoo. ДТП виявилася незначною і, на щастя, ніхто не постраждав. Проте, як розповів журналістам ЧЕline старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції в м. Чернігові, майор поліції Віталій Копистко, коли співробітники патрульної поліції спілкувалися з водіями обох транспортних засобів, звернули увагу, що у водія Кіа є ознаки наркотичного cп’яніння. До того ж, під час поверхневого огляду в нього знайшли пакет із білою речовиною. Пояснити, що в пакеті, винуватець ДТП не зміг. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу і передали чоловіка їм.

Речник Чернігівського відділу поліції Юлія Ковтун журналістам ЧЕline підтвердила, що чоловік – дійсно співробітник поліції. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ. У чоловіка було відібрано біоматеріали на наявність наркотичного сп’яніння, а також проводиться експертиза знайденої речовини.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Как всегда «порешают»
    Своих же не прикроют!!!

  2. І як завжди виявиться борошно вищого ґатунку.

  3. Нет на этого поца бывших руководителей а то теперешние не рыба не мясо залётные а вообще позор полиции и колектива

Back to top button