Кримінал

Житель Чернігівського району обікрав підприємство

За процесуального керівництва прокурорів Козелецької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Чернігівського району за вчинення крадіжки електроінструментів з місцевого підприємства.

За даними слідства, раніше судимий 34-річний мешканець Чернігівського району на початку 2023 року, проникнувши на територію підприємства, що розташовано на території одного з сіл Чернігівського району, вчинив крадіжку електроінструментів на загальну суму 40 тис. грн.

Дії особи кваліфіковані за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України як таємне викрадення чужого майна, вчинене особою повторно, в умовах воєнного стану, поєднане з проникненням.

У разі доведення винуватості обвинуваченого у суді, останньому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Козелецької окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button