Кримінал

Жителя Прилук затримали за збут психотропних речовин

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту психотропних речовин.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м. Прилуки, будучи раніше засудженим за аналогічні злочини, перебуваючи на іспитовому терміні, вчинив злочини за певних обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Доценка патрульні виявили у 20-річного чернігівця наркотики

Так, 22.12.2018 р. Приблизно о 13 годині 50 хвилин поблизу будинку №60 по вул. Юрія Коптєва в м. Прилуки він умисно повторно, з корисливих мотивів, збув особі, яка була залучена як покупець для проведення оперативної закупки, за грошові кошти в сумі 300 гривень три згортки фольги із порошкоподібною речовиною білого кольору, яка, згідно з висновком експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, містить у своєму складі психотропну речовину – PVP(1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он), маса PVP (1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он) у вищевказаній речовині становить 0,03207г (в перерахунку на PVP основу).

Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що 05.02.2019 р., приблизно о 14 годині 50 хвилин, у дворі багатоповерхового будинку № 60 по вул. Юрія Коптєва в м. Прилуки вище зазначений прилучанин умисно повторно, з корисливих мотивів, збув особі, яка була залучена як покупець для проведення оперативної закупки, за грошові кошти в сумі 300 (триста) гривень згорток фольги із порошкоподібною речовиною білого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину.

06.02.2019 затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

06.02.2019 Прилуцькою місцевою прокуратурою погоджено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб, що направлено до Прилуцького міськрайонного суду для розгляду.

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button