Кримінал

Знайшли водія, який втік із місця смертельної ДТП

Співробітники Носівського відділення поліції встановили особу водія, який збив людину та зник з місця події. Автомобіль порушника вилучено.

Увечері 6 січня до Носівської поліції надійшло повідомлення про ДТП із постраждалим. На жаль, пішохід загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень. Порушник не зупинився, аби надати допомогу збитому пішоходу, а втік із місця злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На узбіччі дороги виявили труп чоловіка

На місці пригоди правоохоронці знайшли уламки пластикових деталей автомобіля. Завдяки злагодженій роботі поліцейські вирахували зловмисника, але він не зізнавався, де сховав авто. Провівши низку оперативних заходів, правоохоронці знайшли автівку з характерними пошкодженнями – розбитим вітровим склом і переднім бампером.

Наразі поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із можливим позбавленням права керувати транспортними засобами. Транспортний засіб вилучено. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button