Культура

Артисти з Чернігівщини для дітей з Ічні провели мистецьку терапію (Фото)

Ліквідація наслідків недавніх вибухів на військових складах поблизу Ічні передбачає не лише відновлення частково зруйнованої інфраструктури, але й реабілітацію дітей, які стали свідками тих страшних подій і отримали стрес. Найкраща ж психологічна терапія для такої малечі — казка, що несе добро і вселяє впевненість у завтрашньому дні. З цією думкою, висловленою начальником відділу освіти Ічнянської міської ради Володимиром Івченком, важко не погодитися. Особливо, коли бачиш щасливі очі малят після виступу справжніх професійних артистів, на концерт до яких переважна більшість діток потрапила вперше в своєму житті.

Про це повідомляє прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

В рамках соціального партнерства галузей культури та освіти артисти Чернігівського обласного філармонійного центру і актори Чернігівського театру ляльок ім. О. Довженка з концертами 23 листопада 2018 року виступили перед малятами ічнянських дошкільних навчальних закладів №1, №2, №3, №5 та наймолодшими учнями Ічнянської гімназії ім. Васильченка та Дружбинської ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бібліотеці Короленка відбудеться Solo piano концерт

У концерті були задіяні солісти філармонійного центру Ольга Печко, Макс Пузан, Світлана Бунзяк та Анна і Дар`я Михневичи. Артисти представили дітям адаптований варіант музично-театралізованого дійства «Українська душа» (режисер-постановник і автор текстів пісень Оксана Кравчук). Звукове забезпечення – Володимир Попов.

Ще статті по темі

Back to top button