Культура

Дівчина зі Стольного вражає художнім талантом (Фото)

Уродженку Стольного Дарію Тарасенко (нині – Dariia Zaiets) у рідному селі знають практично всі. Дарія відома завдяки своєму художньому таланту і не тільки.

«Потяг до малювання в Даші прокинувся з самого дитинства. Майже всі її рідні тітки та дядьки по матері, і мама зокрема, теж мають хист до образотворчого мистецтва, але, на жаль, на відміну від Дарії, вони своє життя з творчістю не пов’язали.

Написання картин – це не стільки хобі, а більше це робота її душі! Черпає натхнення з навколишнього світу та від навколишніх, багатих і щедрих душею, людей!», – зазначають у Менській публічній бібліотеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновську нікому доглядати за абрикосовим садом, посадженим активістами

Має вона й інші таланти. Дарія – колишня вихованка й учасниця ляльково-драматичного театру «Гном і сім Білосніжок», що діяв при Стольненській філії краєзнавчо-інформаційного центру МПБ.

Щоправда, нині Дарія вже живе і працює не Стольному, але частенько приїздить до рідних і не забуває відвідати і бібліотеку, і свого театрального наставника. За словами бібліотекарів, такі зустрічі приносять радість, тепло і хороший настрій, бо дівчина багата і щедра на нові ідеї.

До речі, нещодавно Даша розмалювала кам’яну брилу-вказівник на повороті на село Стольне з центральної траси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Менська публічна бібліотека

Ще статті по темі

Back to top button