Культура

Для сімей військових, ВПО та постраждалих від війни в Чернігові влаштують благодійний концерт

Нині дуже важливо підтримувати людей, які постраждали від наслідків повномасштабного ворожого вторгнення до нашої держави. Причому підтримка може бути різною, зокрема дуже важливо дарувати позитивні емоції та вселяти віру у краще, повертати людям любов до життя.

Нині є багато різних благодійних фондів, які підтримують українців у нинішній непростий час. Зокрема й БО «Благодійний Фонд Мрія!», що є організатором благодійного концерту «ВІН ЖИВИЙ», який відбудеться в Чернігові 11 травня. Влаштовують його для сімей військовослужбовців, ВПО та інших постраждалих від війни людей.

«Наша команда – це мотивована й активна молодь. У травні 2022 року частина наших хлопців і дівчат, які волонтерили в Україні та Європі, створили проєкт «Мрія», спрямований на роботу з вимушеними переселенцями.

Тож ми зібрали команду творчої української молоді-біженців у Європі, аби представити Україну на Міжнародному фестивалі танців народів світу у Республіці Корея. Колектив отримав гран-прі та розповів багатьом людям про війну в Україні. Звісно, що основною метою поїздки був збір коштів на потреби біженців та ЗСУ», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Тетяна Міфтахова, представниця проєкту «Мрія», режисер і постановник благодійного концерту.

Після цього команда «Мрія» провела Благодійний тур «Christmas Miracle» на підтримку українців у 46 містах 33 країн Європи. Були й інші заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вплине новий етап медичної реформи на жителів Корюківського району: роз’яснення начальника РВА

Нині в українських містах команда презентує благодійний концерт «ВІН ЖИВИЙ», в якому задіяні артисти віком від 14 до 30 років. Усе задля того, аби подарувати надію та радість кожному глядачу.

За словами Тетяни Міфтахової, концертний тур уже виходить на фінішну пряму, після Чернігова його побачать жителі тих населених пунктів Київщини, які найбільше постраждали від російської агресії: Гостомеля та Бучі. Як і чернігівцям, їм покажуть реальну історію перемоги життя над смертю, яка надихне кожного глядача та сповнить вірою у світле майбутнє.

Під час концерту для дітей молодшого віку відбуватимуться майстер-класи під керівництвом спеціалістів, також заплановані розваги з аніматором.

Спілкувалася Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button