Культура

Джаз сумчан на чернігівській сцені (Фото)

На початку цього тижня колектив концертних виконавців Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм вразив сумських глядачів своєю програмою “Караоке-шоу “Вільний мікрофон”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У філармонії відзвучав «Концерт кохання»

5 квітня джаз-фьюжн-бенд “АРАМІС” Сумської обласної філармонії під керівництвом одного з найвідоміших українських джазових піаністів, композитора, аранжувальника, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Прихожая в свою чергу виступив перед чернігівською публікою на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

“АРАМІС” — колектив знаний на Сумщині і в Україні, — каже художній керівник Сумської обласної філармонії Олена Обозна, — і далеко за її межами він має багато прихільників”.

“АРАМІС” вже чверть століття на вітчизняній джаз-сцені: колектив є лауреатом багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів, таких як “Джаз-діліжанс”, “Черкаські джазові дні”, “Jazz-Koktebel”, “Live In Blue Bay”, “Jazzomyr”, “Jazz Bez” та інших, багато гастролює за кордоном.

У складі ансамблю — Володимир Прихожай (клавішні), Людвиг Шиманівський (“танцюючий” саксофон), Ярослав Іванов (гітара), Сергій Тарасенко (бас), Володимир Фрик (ударні). У Чернігові джаз-фьюжн-бенд представив різнопланову програму. Перше відділення складалося із авторських композицій колективу. Друге — з джазових стандартів, джазових обробок відомих творів, які разом з ансамблем представила глядачеві вокалістка Олена Грицьків.

“АРАМІС” подарував чернігівському глядачеві справжнє свято джазу, коли джаз є чимось більшим, ніж просто музика.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Back to top button