Культура

Jazz-куліса знову зібрала поціновувачів джазу (Фото)

І двох місяців не минуло, як джаз-бенд «BissQuit» презентував програму «Jazz-куліса. Vol. XI» у червні цього року. До 10 серпня 2019 року музиканти встигли підготувати «Jazz-куліса. Vol. XIІ» у рамках сезону джазових вечорів у дворику Обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбувся перформанс символічної поезії та джазової імпровізації

У дворику цього вечора яблуку справді ніде було впасти. Перед численними глядачами «BissQuit» постав у складі Дмитра Теребуна (бас), Нікіти Гірні (саксофони), Володимира Балаби (труба), Артема Рея (ударні), Сергія Галамаги (гітара) та Олександра Воробйова (клавішні). Плюс спеціальні гості — Алекс Годун (флюгельгорн, труба), вокалісток Ольги Перепелиці та Віри Ібрямової-Сиворакші.

«Jazz-куліса. Vol. XIІ» – програма дуже різнопланова і водночас стилістично цілісна. До неї увійшли класичні джазові композиції, авторські твори, а також (і це стало справжньою окрасою концерту) неповторні імпровізації на теми українських народних пісень. Можна сказати, музика народжувалася просто на очах глядачів. Але, і це аксіома, гарна імпровізація – ретельно підготовлена імпровізація, і здатні на це лише майстри.

Реалізувати свою майстерність музикантам «BissQuit» на сцені цього вечора допомогли звукорежисер Андрій Моїсеєнко, автор сценічного простору Артем Сиворакша, продюсер проекту Дмитро Янчук. Ведучий програми – Дмитро Обєдніков.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Back to top button