Культура

Концертну програму «Разом до перемоги!» перенесено

Прагнучи гідно відзначити День захисників і захисниць України, творчий склад Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка підготував театралізовану тематичну програму «Разом до Перемоги!», представлення якої було анонсовано на 12 жовтня цього року. На її перегляд прийшли як шанувальники творчих здобутків шевченківців, так і запрошені військовослужбовці, волонтери, люди похилого віку, що знаходяться під опікою соціальних служб.

Святковий концерт мав початися о 18.00 годині, але за п’ять хвилин до його початку пролунав сигнал повітряної тривоги, і замість того, щоб займати місця у театральній залі, глядачі були змушені пройти в укриття, облаштоване у підвальному приміщенні театральної будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині побував відомий музикант (Фото)

І відвідувачі театру, і задіяні у концерті артисти, які зібралися в укритті, сподівалися, що за 30-40 хвилин тривога скінчиться, і можна буде розпочати, хоч із запізненням, проведення мистецького заходу. Проте час спливав, а оголошення про відбій тривоги все не було. І дехто з молодих акторів, що перебували в укритті, почали співати пісні, які готували для святкового концерту. Глядачі тепло зустріли вокальні виступи артистів, підтримували їх оплесками і навіть підспівували. Так в укритті під час повітряної тривоги відбувалося імпровізоване творче спілкування артистів зі своїми глядачами, які були щиро вдячні за несподівано подаровані міти радості.

На жаль, проведення концерту цього дня вирішили відмінити та перенести його показ на 29 жовтня цього року. А придбані квитки залишаються дійсними чи на іншу концертну програму театру, чи на виставу репертуарної афіши на великій сцені в інший день. Шевченківці завжди раді представити свої творчі роботи якнайширшому глядацькому загалу чернігівців.                                  

Квитки можна придбати онлайн:  https://bit.ly/ticketsboxtheatre

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Раїса Міненко,  керівник літературно-драматургічної частини театру

Ще статті по темі

Back to top button