Культура

Макс Кідрук презентує новий роман у Чернігові

100 міст, понад 130 презентацій і 65 днів у дорозі – такі показники найбільшого на сьогодні туру на підтримку книги в Україні. Письменник Макс Кідрук цієї осені презентуватиме новий роман «Не озирайся і мовчи» в обласних центрах і невеличких містах нашої країни.

Про новий роман:

«Не озирайся і мовчи» — це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор порушує проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, цькування в школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.

Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся, – йдеться в анотації.

Макс Кідрук зазначає, що частково «НОІМ» це роман не про паралельні світи, але про усвідомлення нами часу. «Там, де непідготовлений читач бачить містику, я опираюсь на реальні наукові теорії», уточнює автор.

Буктрейлер до роману «Не озирайся і мовчи»:

https://www.youtube.com/watch?v=WkWTxYPOcs8&feature=youtu.be

Про тур:

«Якщо чесно, то «божевілля» – це перше слово, що зринає в голові, коли думаю про тур. І річ навіть не в тім, що нічого подібного ніхто в сучукрліт іще не робив. #100містНОІМ – це Еверест для мене та моєї команди. Водночас я хочу, щоб ви розуміли: туру не було б, якби не книга. Саме ЦЯ книга. Я нізащо не наважився б на таку масштабну кампанію, якби не був на 100 % упевнений у своїй історії», говорить Макс Кідрук.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ У ЧЕРНІГОВІ:

Дата: 19 жовтня

Час: 19:00

Адреса: готель «Україна» (пр. Миру, 33)

Придбати квитки онлайн: https://kasa.in.ua/tour/kidruk-tour

ЧЕline розігрує два квитки на презентацію. Про умови розіграшу читайте на нашій сторінці у Facebook.

 

ВИСТУПИ У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ:

Ніжин: 20 жовтня. 13.00. Центральна міська бібліотека ім. М. В. Гоголя (площа М. Заньковецької, 8)

Повний розклад туру: goo.gl/kQZyB5

Додаткову інформацію шукайте у ФБ: https://www.facebook.com/max.kidruk/?ref=ts&fref=ts

Офіційний хештег туру: #100містНОІМ

Організатор туру: мистецьке об’єднання «Стендаль»

Партнери: «Країна», «Газета по-українськи», «Gazeta.ua»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button