Культура

Мюзикл «Село і люди» знову на сцені чернігівської філармонії (Фото)

Народний мюзикл «Село і люди», прем’єрна постановка якого відбулася три роки тому, знову повертається на сцену Чернігівського обласного філармонійного центру. Цього разу у затишний дворик – літню креативну локацію, що набуває все  більшої популярності серед відвідувачів центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оркестр “Філармонія” і “Tenors BEL’CANTO” на Красній площі Чернігова (Фото)

За сюжетом мюзиклу, який придумали і втілили в життя режисер-постановник Дмитро Обєдніков та сценаристка Світлана Бунзяк, до мальовничого поліського села приїздить парубок з міста щоб побратися з  місцевою дівчиною… І все було б добре, якби не батьки молодят, які сваряться між собою, намагаючись вирішити за своїх дітей де їм краще після гучного весілля жити – в селі, чи в місті. Побутова історія, подібних яких в Україні немало, вплетена в музичну канву із репертуару гуртів ВВ, ТІК, Вєрки Сердючки та інших народних зірок.

14 липня 2021 року в народному мюзиклі «Село і люди» взяли участь концертні виконавці філармонійного центру: заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, солісти Тетяна Олійник, Марина Маккей, Наталія Липницька, Марина Коваленко, Іванна Подольська, Інна Василенко, Дмитро Обєдніков, Максим Пузан, Яна Корольова, Катерина Іващенко, Анна та Дар’я Міхневич, Олександр Лузан, Ксенія Трубіна та Юлія Литвин. Прекрасні танці продемонстрував Театр танцю “Екватор” у складі Віктора Войникова, Катерини Великої, Світлани Києвицької, Світлани Кугук, Івана Кузьменка та Марії Лагути.

Звук  — Оксана Османова.

Художник зі світла — Олександр Єрмаков.

Художник — Ірина Хрикіна.

Публіка стоячи і тривалими оплесками зустріла останні акорди мюзиклу. Але на цьому дійство не завершилося. Приємним сюрпризом для неї стали… запашні весільні пиріжки, якими працівники філармонійного центру пригостили всіх охочих. Таким чином, музичний вечір в затишному дворику став не лише веселим, а ще й смачним.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button